12 Mayıs 2012 Cumartesi

Vee SEVGİLİ UŞAĞIM sahnelendi :)


Evet, yine başardık canlar..
O kadar şahane bir geceydi ki..
Anlatayım mı biraz?

Şu video, oyundan sadece 2 saat önceki provaların çekimi..
Şu tatlı heyecana bakar mısınız? :)




Bu oyunda çok fazla şanssızlık yaşadık..İnanın başımıza gelmeyen kaza, bela kalmadı..

-Önce, çeşitli nedenlerle oyuncu kadrosu defalarca değişti ve defalarca sil baştan başladık..

-Tam oyuna 10 gün kala, baş rol bayan oyuncumuzun anneciği vefat etti.Ve Meral arkadaşımız oyundan ayrıldı tabii..

-Meral' in yerine hızır gibi yetişip oyuna dahil olan sevgili Selma' nın o zor rolü sular seller gibi ezberlemek için sadece 10 günü vardı..Ve kızcağız sayfalarca rolü sadece10 günde büyük fedakarlıkla ezberleyerek, rolünü muhteşem oynayarak oyunu kurtardı..

-Oyuna üç gün kala, diğer bayan baş rol oyuncumuzun eşi kalp krizi geçirdi.Eğer adamcağız iyileşemeseydi, oyun iptal olacaktı..Allah hepimize acıdı da adamcağız çabuk toparlandı..

-Oyuna iki gün kala, erkek baş rol oyuncumuz ve aynı zamanda da kardeşim olan Hamza, tiyatro salonunu düzenlerken düşerek ayağını öyle bir burktu ki,   acı içinde kıvrandı garibim..Başta kırıldı zannettik ama sadece feci şekilde burkulup zedelenmiş.Ve doktorlar bir hafta ayağının üzerine basmamasını söylediler.Buna rağmen garibim ağrı kesicilerle zor bela oyuna çıktı.Hatta oyunun finalindeki dans sahnesini bile mükemmel oynadı..

-Son dakikada  yine bir diğer oyuncumuz olan genç kızımız Sema masanın üzerinden düşerek aklımızı aldı..

-Vee son dakikada yine erkek baş rol oyuncumuz Hamza beline saten kuşak bağlayıp iğnelerken, çengelli iğne adamın elinin altından girdi, üstünden çıktı..Tabii bizim de aklımız çıktı..

-Bayan baş rol oyuncumuz Hacer ablamız, rolünü öyle bir unuttu ki, bunu bütün seyirci farketti.Ben oturduğum yerden sufle verdim ama sesimi duyuramadım..Neyse ki Hacer hanım çok sevimli, izleyici bu büyük aksiliği hoşgördü.

Amaaa güzel şeyler de olmadı değil :))))

-Bir kere herkes çok güzeldi.1960 ları anlatan oyunun kostümleri ve saç modelleri muhteşemdi..

-Seyirciler bizi tebrik ederken hep şunu söylediler "  ESKİ TÜRK FİLMLERİ TADINDA ÇOK GÜZEL BİR OYUNDU"..

-Tam selamlama sırasında oyuncularımızdan sevgili Oğuz mikrofonu alarak,tüm izliyicilerin karşısında, oyuncu arkadaşı Nazan' a mikrofonda evlenme teklif etti..Bu güzel an, büyük alkış aldı..

-Oyunun müzikleri gerçekten de 1960 ların en sevilen şarkılarından derlendiği için, müzikler oyuna çok yakıştı ve ayrıca övgü aldı..

-Ve finalde oyun ayakta alkışlandı..Şükürler olsun, Allah bizi mahçup etmedi..

-Bu oyunu biz yazmıştık..Kardeşim ve ben..Kendi yazdığımız oyunun bu kadar beğenilmesi bizi o kadar mutlu etti ki, eve daha yeni döndüm..Ve şu an hala yüzümde o mutlu gülümseme var..Çok güzel bir geceydi ya :)

Sevgili oyuncumuz Oğuz, bütün gece iş yerinde çalıştıktan sonra uykusuz koşup gelmişti. Kıyamam ona, arabada beş on dakika uyumaya çalıştı son provalar sırasında.. Onu, sürekli çay içirerek ayakta tutmaya çalıştık.


Hizmetçi önlüğü ve uşak papyonuna dikkat..Onları ben diktim :)

















Oyunun videosu henüz elime geçmedi.Geçtiğinde burada paylaşacağım.. Ama bugüne dair bir kaç fotoğraf ve son hazırlıkları video olarak ekledim

Oyunun tam videosunu paylaşıncaya kadar, hepiniz sevgiyle kalın, sanatla kalın, hep mutlu kalın güzel insanlar..

Hepinizi çok seviyorum :)

-
-
-
-
-
-

8 yorum:

  1. tebrik ediyorum ablacım.yine bu oyunu da hakkıyla başarmışsınız.Aksilikler içinde üzüldüm vefat haberine özellikle.Allah rahmet eylesin vefat eden ablaya :(diğerleri için de Allah sağlık sıhhat versin.çok geçmiş olsun.çok öpüyorum seni.sevgi ve sağlıcakla kalın.Ayrıca anneler gününü de kutluyorum şimdiden.sevgilerimle... :)

    YanıtlaSil
  2. yaşanılan şanssızlıklar inanılır gibi değil, insanın batıl inançları olsa aklına başka şeyler gelir.Figen ablacım aklına hepinizin emeğine sağlık, muhteşemsiniz:))))

    YanıtlaSil
  3. yazını okurken olamaz ya bu kadar aksilik dedim.allah hayatını kaybeden anneye rahmet olsun.herşeye rağmen başarılı bir oyun olmuş hepinizi kutlarım kocaman alkışlarımı buradan gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben de seni seviyorum güzel kadın.
    Tebrikler.

    YanıtlaSil
  5. canım yaa, bütün aksiliklere rağmen oyunu oynadınız ben başaracağınızdan emindim. Hamzaya çok üzüldüm ya ne fedakar bir arkadaş. Hacer abla kocasının telaşından unutmuştur nede olsa yılların hayat arkadaşı kolay değil ya birşey olsaydı ALLAHIM ESİRGEMİŞ. tebrik ediyorum canım arkadaşım OĞLUM OĞUZ yapmış gene yapacağını Allahım sonuna kadar mutlu eder inşallah GÜLŞEN ÖZKAN

    YanıtlaSil
  6. Tebrik ediyorum sizleri. Bu arada ablacığım bende ödülün vaaaaaar.

    YanıtlaSil
  7. Haytın gerçekleri bu yaşananlar. günlerimizin hep mutlu, problemsiz, sıkıntısız, acısız geçmesini kim istemezki!!!! Bence vede sizin yaptığınız gibi tüm bu olumsuzlukları fedakarca atlatmak, yapılan bir işte başarıya ulaşmak. İşte bunu her koşulda beceriyorsunuz tebrik ederim dostum. Tüm arkadaşlarına selamlar sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. her biriciğinize kocaman teşekkürler harika insanlar..
    valla ben hepinizi o kadar çok seviyorum ki :))
    gülşeeen hadi dön artık sen bize çok lazımsınn :))

    YanıtlaSil